ZEKER BV

In 2021 veranderde KBC verzekeringsagentschap Vandenhout-Meeus in ZEKER. Dit naar aanleiding van een fusie met het KBC verzekeringsagentschap Cattaert verzekeringen in Veltem-Beisem (Herent). Dit zorgt voor een heuse uitbreiding van het team. Tot uw dienst staan: Vandenhout Gert: KBC verzekeringsagent Cattaert Annelies: KBC verzekeringsagent Meeus Bavo: KBC verzekeringsagent Cattaert Wim: KBC verzekeringsagent Van Noppen Gwenda: Kantoor medewerkster Voor meer info neem zeker ook een kijkje op onze IG pagina @zekerbv met website in Bio.

Stationsstraat 12
3150 Haacht
Belgiƫ

016 60 15 46 Bel nu

Check onze social media

Contacteer ZEKER BV

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX