VAN CALSTER LETTERING BV

Van Calster Lettering BVBA is een visueel communicatie bedrijf dat met passie werkt aan al zijn projecten. Onze core business is visuele communicatie door middel van vinyl en digitaal printen. Daarboven bieden wij onze klanten het volledige gamma van de visuele communicatie. Vandaar onze slogan: Visuele communicatie… Uw behoefte… Onze PASSIE!!! Wij zijn sinds 2016 een Erkend SIBON reclamebedrijf, Hét keurmerk dat uw garantie is voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen (www.sibon.be) Sinds 2019 zijn wij ook lid van FESPA Belgium association, De vakvereniging van bedrijven in de visuele communicatie binnen België!

Elfde Linielaan 12
3150 Wespelaar

016 60 30 39 Bel nu

Check onze social media

Contacteer VAN CALSTER LETTERING BV

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX