Trovato BVBA

Trovato bestaat ondertussen al 12 jaar en is een gevestigde waarde in Haacht. Je vindt er dameskleding, juwelen en accessoires. Met merken zoals La Fée Maraboutée, Sandwich, Zilch, Yest, Masaï, Mac Jeans etc. creëren we een ruim aanbod voor hippe dames die zich trendy, maar vooral comfortabel willen kleden. Ook dames met grotere maten (tot maat 48) vinden zeker hun ding bij Trovato. Tine & Charlotte zijn de gezichten achter Trovato. Dit moeder-dochter duo ontvangt je met een stralende lach in een warme, gezellige winkelomgeving. Ze helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte outfit! Bij Trovato staat een persoonlijke aanpak op nummer één en houden ze van een gezellige babbel! Altijd welkom!

Werchtersesteenweg 13
3150 Haacht
Belgiƫ

016/695244 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Trovato BVBA

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX