Passo.per.Passo

Passo per passo, de schoenenzaak in centrum-Haacht sinds 2005. Zowel mannen en vrouwen als tieners (vanaf maat 35) kunnen hier hun gading vinden. Anja en Marina maken er een persoonlijke missie van om steeds een gevarieerd aanbod uit te zoeken voor hun klanten. Van tijdloze elegantie tot hippe trends, van naaldhakken tot rubberen zolen, van laarzen tot sloffen, u zal het terugvinden in het assortiment. Met oog voor detail en kwaliteit wordt voor u ook elk seizoen een verfijnd assortiment van lederwaren aangeboden. Kom gerust eens langs om een handtas te passen. "Dag mevrouw, kan ik u helpen ? Graag, ik ben op zoek naar een paar schoenen, maar het is niet makkelijk, want ik heb zo'n moeilijke voeten....." : Een stukje uit een gesprek in de schoenenzaak. " Bijna dagelijks horen we dit ":zeggen Anja en Marina. "Daarom gaan wij ook altijd op zoek naar comfortschoenen, waar eventueel een steunzool in kan. Maar let wel, comfortschoenen met dat tikkeltje extra, met een vleugje stijl en elegantie, zodat elke voet, moeilijk of niet, er mooi uitziet !"

Stationsstraat 14
3150 Haacht
Belgiƫ

Anja Serry

016/262724 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Passo.per.Passo

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX