Novaskin

Voor de vrouw die haar huid wil genezen, revitaliseren, liften... maar chirurgie of andere invasieve ingrepen wil vermijden, bestaat er slechts één oplossing : de DMK Huid Revisie Therapie ! Carolien is een gecertificeerde DMK Specialist en werkt met deze paramedische huidbehandelingen naar succesvolle resultaten! Bij je eerste bezoek gebeurd een grondige huidanalyse en intake zodanig dat Carolien een op maat gemaakt huidplan kan opstellen. Je kan zowel met esthetische als dermatologische huidproblemen bij Novaskin terecht! Carolien heeft een rijke ervaring op gebied van huidbehandelingen en producten.

Wespelaarsesteenweg 58
3150 Haacht

Check onze social media

Contacteer Novaskin

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX