Nondejeu

Welkom in de wereld van Nondejeu, de allereerste geekstore in Haacht! Gestart met een webshop en altijd paraat op events en markten sinds 2016, werd de droom van een winkel twee jaar geleden werkelijkheid. Nondejeu verkoopt gezelschapspellen, collectibles, speelgoed, posters, Amerikaans snoepgoed, merchandise en nog zoveel meer. Dimi staat steeds voor je klaar in de winkel om je te assisteren tijdens je bezoek, je te helpen met je zoektocht naar dat ene bepaalde item of zelfs voor een potje Magic The Gathering. Nostalgie en blijdschap voor groot en klein! Elke woensdagavond is het tijd om een bordspel te testen: Start om 19u30. Iedereen welkom! Elke vrijdagavond is het tijd voor MTG, Flesh and Blood, Dungeons & Dragons en Pokémon. Start om 19u00.

Stationsstraat 1B
3150 Haacht
Belgiƫ

Check onze social media

Contacteer Nondejeu

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX