Mira Tours

Mira Tours: het reisbureau naar méér In goed 30 jaar tijd heeft Mira Tours een zeer sterk aanbod ontwikkeld: Meer productkennis: dankzij medewerkers met een lange en brede ervaring in de reissector. Meer terreinkennis: dankzij de eigen reiservaring in tal van landen. Meer service: “doe altijd meer dan wat de klant verwacht” is ons motto. Met onze méér-filosofie kunnen we je beter informeren en begeleiden naar de vakantie van je dromen. Of je nu het comfort zoekt, de rust, de ontdekking of het avontuur. Jouw eerste stap naar de wereld is de stap naar dé reisreferentie in de regio: reisbureau Mira Tours in Haacht.

Werchtersesteenweg 115
3150 Haacht

Check onze social media

Contacteer Mira Tours

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX