Kadotheek

Bij Kadotheek-Leonidas vind je steeds wat je nodig hebt voor die broodnodige geluksmomentjes. Hoe je dag ook loopt: met onze theesoorten en pralines haal je je voet van het gaspedaal en leg je jezelf in de watten met een heerlijk verwenmomentje. Wil je iemand anders verwennen, kan je in de winkel zelf à la minute een leuke geschenkmand samenstellen of een keuze maken uit het aanbod van reeds samengestelde pakketten. Het assortiment is uitgebreid, de smaken onweerstaanbaar!

Werchtersesteenweg 4
3150 Haacht
Belgiƫ

Koen Segers

016/463555 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Kadotheek

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX