In de Met

In de Met is een multibrand conceptstore in hartje Haacht, vlakbij het marktplein. Je vindt er een selectie van sneakers en fashion terwijl je ondertussen gezellig kan genieten van een drankje in de lounge-hoek. We verwelkomen graag jong en oud, zowel mannen als vrouwen en delen met plezier onze passie voor merken met een verhaal.

Werchtersesteenweg 18
3150 Haacht
Belgiƫ

016/846251 Bel nu

Check onze social media

Contacteer In de Met

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX