Het Haakbeest

Bij Het Haakbeest kan je terecht voor alles rond knuffels haken. Leer er haken vanaf 6 jaar of als volwassene en breng de leukste creaties tot leven. Midden in Haacht kan je ons terugvinden aan het begin van de Rijmenamsesteenweg op nr 10. Wist je trouwens dat wij naast onze haakwinkel ook meer dan 100 eigen haakontwerpen uitbrachten? Ontdek al onze haak- en leer haken boeken in onze winkel of op hethaakbeest.be.

Rijmenamsesteenweg 10
3150 Haacht
Belgiƫ

016 37 03 06 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Het Haakbeest

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX