Healthy Minds Natural Beauty

Bij Healthy Minds kunt u terecht voor een heerlijke massage of gelaatsverzorging, een moment voor ontspanning en verbinding met jezelf en je innerlijke schoonheid in een gezellige ruimte en een intieme sfeer in het centrum van Haacht. Omdat ons huid de beste ingrediënten verdient, we werken met Belgische merken, zuivere producten, vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. Op onze website kunt u de natuurlijke verzorgingsproducten van de Belgische merken Likami en Self kopen en die laten leveren bij u thuis. Wil u een test voor het kopen? Dat is geen enkel probleem. Kom maar langs in ons atelier en word betoverd door de zuivere producten. Van een stralende huid, tot de juiste healthy make-up. Bij ons vind je alles onder één dak en binnenkort komt de minerale make up I.Am.Klean binnen.

Mercatorlaan 20
3150 Haacht
Belgiƫ

Check onze social media

Contacteer Healthy Minds Natural Beauty

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX