Giotto Jeans Store

Giotto is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde. In Haacht en Aarschot brengen we streetwear met een tikkeltje fashion. Steeds op zoek naar nieuwe hypes en coole brands. Samen met een vlotte service en een jonge dynamiek hopen we dit de komende jaren verder te zetten.

Stationsstraat 5
3150 Haacht
Belgiƫ

016/606300 Bel nu

Contacteer Giotto Jeans Store

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX