EXES Designer Collections

dames- en herenkledingwinkel. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het selecteren van hedendaagse en unieke outfits van Belgische en internationale designers. Bij ons vind je aparte stuks die we graag combineren en zo helemaal op jou afstemmen. Exes heeft meer dan 40 collecties in huis.

Markt 12
3150 Haacht
Belgiƫ

016/608085 Bel nu

Check onze social media

Contacteer EXES Designer Collections

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX