Disco GV

Disco GV is dé tuinmeubelspeciaalzaak van Vlaams-Brabant. In onze showroom vindt u een spectaculair aanbod van kwaliteitsvolle tuinmeubelen, parasols en barbecues. Maar je kan bij ons ook terecht voor al je verfklussen, hier begeleiden we je graag met persoonlijk kleuradvies en materialen van de beste kwaliteit.

Stationsstraat 109
3150 Haacht
Belgiƫ

016/608971 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Disco GV

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX