Dekrem

DEKREM bv. staat garant voor een optimale dienstverlening inzake vastgoed en landmeting en kan terugblikken op meer dan 43 jaar ervaring. Wilfried Dekrem, zaakvoerder, en zijn team van 6 vaste medewerkers met ruime ervaring kunnen uiteenlopende diensten aanbieden zoals o.a. verkoop, verhuur, opmetingen, verkavelingen en schattingen van onroerend goed. De talrijke referenties vanuit het beroepsmilieu bewijzen dat het kantoor uw vertrouwen waard is.

Stationsstraat 14
3150 Haacht
Belgiƫ

016 61 76 60 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Dekrem

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX