De Ton - Per Sempré

Het Kaffee net iets anders! De bediening in onze zaak is behept met een apart gen. Een DNA-streng waarin engelengeduld, dienstbaarheid, een sociale antenne en een honger naar vakkennis vervlochten zijn tot een onverwoestbare titaniumkabel van gastvrijheid voor jong en oud en verstand van zaken. Maar ondanks dat gedeelde DNA zijn het juist de verschillen van aanpak die het hier leuk maken. De oprechte glimlach, die kleine breuk met de voorschriften en dat ene persoonlijke detail waarmee we een avond aan de toog of een gezellig uitje uniek maken. Hier werken geen medewerkers, maar mensenwerkers die door het vuur gaan voor onze gasten en over hun grenzen voor hun collega’s! Team Per Sempre Ons aanbod Primus tankbier: uniek in Haacht en verre omstreken! 9 Bieren van't vat Eigen Gin: Per Sempre en Ti Amo, vele cocktails Ruim assortiment van warme / koude hapjes en pizza's. Onze accommodatie Groot overdekt en verwarmd terras Zaaltje voor privé feestjes en vergaderingen voorzien van een projector Digitale Jukebox Airco Maandelijkse themafeestjes voor jong en oud Vriendelijke bediening en gezelligheid staan centraal!

Markt 26
3150 Haacht
België

Dries l'Heureux

016 60 17 52 Bel nu

Check onze social media

Contacteer De Ton - Per Sempré

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX