Charlunettes

Charlotte heeft een voorliefde voor mode en selecteert dan ook graag de allermooiste monturen en zonnebrillen speciaal voor jou! Naast verkoop, aanpassing en herstelling van monturen adviseert Charlotte je ook steeds persoonlijk bij de keuze van je brilglazen. De glazen worden nadien ingeslepen in ons eigen atelier. Ook voor professionele oogmetingen en contactlensaanpassingen (ook multifocaal) kan je ook bij haar terecht! Met Charlunettes proberen we elke klant een warm onthaal te geven, met onze jarenlange vakkennis te helpen en perfecte service na verkoop te bieden! En dit altijd met de glimlach! Ontdek het zelf en breng vrijblijvend een bezoekje aan onze winkel!

Werchtersesteenweg 14
3150 Haacht
Belgiƫ

Charlotte Van Dessel

016/90.86.72 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Charlunettes

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX