Blush Parfumerie

Blush Parfumerie bestaat sinds 1986 en werd opgericht door haar zaakvoerder Mevrouw Gisèle Peché. Men kan er terecht voor een compleet gamma aan schoonheid- en verzorgingsproducten en geuren van alle merken. Blush Parfumerie is ook gekend als schoonheidsinstituut waar men geniet van een persoonlijke en exclusieve verzorging. Blush Parfumerie is gespecialiseerd in huidverbetering. Blush Parfumerie bestaat uit een team van opgeleide schoonheidsspecialisten, die een passie voor het vak delen. Wij hechten bovendien veel belang aan een voortdurende bijscholing, om u steeds de nieuwste ontwikkelingen op gebied van beauty en verzorging te kunnen aanbieden.

Markt 14
3150 Haacht
Belgiƫ

016/602213 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Blush Parfumerie

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX