Anka Office Planet

Topkwaliteit in kantoormateriaal, bureaustoelen en -meubilair en copycenter! Ook voor uw cadeautjes, reiskoffers en reistassen hebben wij alles in huis. Van kantoorsupplies tot een volledig interieur. Wij leveren aan huis. Ook voor uw creatieve hobby of het schoolmateriaal van zoon of dochterlief kan u steeds bij ons terecht. Verwen uzelf met onze luxe lederwaren van Mazarin, Hexagona of Nathan-Baume. Reiskoffers van de beste merken en laptoptassen of trolleys. U vindt ze in ons uitgebreide aanbod.

Jennekensstraat 82
3150 Haacht
Belgiƫ

016/600461 Bel nu

Check onze social media

Contacteer Anka Office Planet

Heb je een vraag voor deze ondernemer? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze leden staan voor je klaar.

Als je dit formulier verstuurt, dan geef je je contactgegevens door aan de handelaar die je wil bereiken. Je kan aangeven of hij/zij je op de hoogte mag houden van eventuele interessante aanbiedingen. De handelaar zal in geen geval je contactgegevens doorgeven aan derden.

Je e-mailadres en je boodschap worden bewaard in de database van HaachtBehaagt. HaachtBehaagt stuurt geen boodschappen naar contactgegevens buiten een bevestiging van je bericht. HaachtBehaagt geeft je contactgegevens niet door aan derden.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met dit privacybeleid. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken of te verwijderen uit de database van HaachtBehaagt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@haachtbehaagt.be

Terug

A BrightSite by Brightpaper | MMXX